De E-learning Hulp en Zorg aan Sekswerkers van het Expertisecentrum Seksualiteit Sekswerk en Mensenhandel (ESSM) van Stichting Humanitas deelt de kennis die een professional nodig heeft wanneer deze in de praktijk te maken krijgt met een cliënt die in de seksindustrie werkt, heeft gewerkt of wellicht gaat werken. De cursist weet na afloop in welke specifieke situaties sekswerkers terecht komen en welke zorgbehoeften zij hebben.

De E-learning bestaat uit acht lessen met videomateriaal en bijbehorende opdrachten. Naast de verhalen van (ex)sekswerkers zelf krijgen de cursisten les van hulp- en zorgverleners die reeds ervaring hebben met behandeling of begeleiding van sekswerkers en onderzoekers met een expertise in sekswerk.

Iedere eerste maandag van de maand start er een nieuwe groep cursisten in de E-learning. De totale tijdsbelasting is circa 10 uur (verdeeld over 1-1,5 uur voor iedere les). We adviseren de cursist om 1 à 2 lessen per week te doorlopen. Cursisten hebben vanaf de startdatum 8 weken de tijd om de cursus te doorlopen.
De E-learning is geschikt voor hulp- en zorgverleners met minimaal hbo-niveau.

Meer informatie
Wilt u aanmelden voor de E-learning? Dat doet u hier. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.
De kosten voor de E-learning bedragen € 159,-.

Schuiven naar boven